Stappenplan inschrijf­formulier

Op deze website heeft u rechtsboven een button Mijn DE GENERAAL waarbij u de mogelijkheid heeft om uw dossier in te zien.

Wanneer u heeft ingelogd kiest u Online Inschrijven.

Wanneer u uw digitale formulier NIET heeft ondertekend, ziet u een button Doorgaan en opent deze automatisch de eerste stap van het inschrijf formulier, namelijk NAW.

Onderaan elk onderdeel vindt u steeds een button Opslaan en volgende waardoor tussentijds alles goed wordt geregistreerd.

Mocht u op een later moment verder willen gaan, klik op de button Opslaan en volgende en verlaat dan de website.

Bij uw volgende inlog kunt u de voorgaande stappen ondernemen en opent het inschrijfformulier automatisch op NAW.

Wanneer u uw digitale formulier WEL heeft ondertekend, ziet u het volgende scherm:

U kunt uw inschrijf formulier bewerken door op de button Wijzigen te klikken. Klik vervolgens op Ja voor het aanbrengen van wijzigen en het inschrijfformulier is weer zichtbaar.

Wij attenderen u erop dat de datum van inschrijven en de datum van het digitaal ondertekenen van uw inschrijfformulier twee verschillende elementen zijn.

De datum van inschrijven wordt niet gewijzigd wanneer u nieuwe stukken toevoegt, alleen de datum van het digitaal ondertekenen wordt gewijzigd.

Automatisch opent het eerste blad NAW en kunt u wijzigingen aanbrengen waar nodig.

Bij het blad Bijlagen kunt u uw documentatie wijzigen.

Is de balk eronder nog grijs? Dan is hier nog geen document toegevoegd.

Ziet u hier een groene balk onder de knop Bestand toevoegen, dan is daar een document toegevoegd.

U kunt deze niet inzien, maar deze is wel door het verhuurteam in goede orde ontvangen.

Wanneer u wijzigingen aanbrengt, zullen de oude documenten worden vervangen door de nieuwe documenten in uw inschrijfformulier en wordt zo uw dossier behandeld.

Om opnieuw een document toe te voegen, klikt u opnieuw op Bestand toevoegen, waarnaar een scherm opent die toegang geeft tot uw computer schijf.

Hierin kunt u nieuwe bestanden selecteren.

Klaar in een blad van het inschrijfformulier? Klik onderaan Opslaan en volgende.

In de laatste stap kunt u nog extra opmerkingen kwijt.

Nadat u het inschrijf formulier digitaal heeft ondertekend en bevestigd dat u deze naar waarheid heeft ingevuld, kunt u de inschrijf formulier indienen met de button Inschrijven.

U ontvangt hiervan een bevestiging op uw scherm, maar ook in uw mail. Heeft u geen mail ontvangen? Controleer uw spam of ongewenste mail box voor de zekerheid.